I opened up my online bank to transfer over rent and so forth and I see a new message that ABN AMRO has opened an office in second life. Oh man there goes the nieghborhood. So let me think what you could do? Store your Linden? Or how about transfer Linden to Euros, Dollars, Yen and back? I think it's mainly a show at the moment. That they just thought, "We have to be in Second Life becuase everyone else is." But in my opinion Second life really blows with all these companies coming in and "re-doing" real life in second life. Make something new, different like the ABM loan sharks club or something. Second life is supposed to be an imaginative exploration. Not a copy of real life. In any case, here is what the mail read:

Geachte relatie,
ABN AMRO opent, als eerste bank in Europa, de deuren van een virtuele vestiging in Second Life. Hiermee zetten we een eerste stap in de richting van de volgende generatie internet. Het doel is om de nieuwe toepassingen van deze omgeving te onderzoeken en te ontdekken. Ook voor u als ondernemer, biedt het wellicht nieuwe mogelijkheden.
Wilt u meer weten over Second Life en onze vestiging aldaar? Lees er hier meer over.
Met vriendelijke groet,
Drs. J. de Ruiter, Directeur MKB
Drs. F.H.D. Josephus Jitta, Directeur Directe Kanalen en Innovatie

Translation: ABN AMRO wants to help you as a company in second life. --- Right.

Comment